replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年12月17日星期日

Longines Column-Single Wheel Push-Piece Chronograph: nieuw Basel 2014

Met een lange en rijke geschiedenis - het merk werd in 1832 in Saint-Imier geboren, heeft Longines een indrukwekkende catalogus van horlogemodellen die getuigt van zijn creativiteit gedurende zijn 182-jarig bestaan.
Op het menu van deze drie nieuwe chronos die in Basel 2014 worden onthuld: een kast met een diameter van 40 mm, een wit gelakte wijzerplaat en geblauwde wijzers.
Op het menu van deze drie nieuwe chronos die in Basel 2014 worden onthuld: een kast met een diameter van 40 mm, een wit gelakte wijzerplaat en geblauwde wijzers.
De dochteronderneming van de Swatch Group biedt dus, voor het grote geluk van de amateurs, de mogelijkheid om stipt opnieuw zijn historische modellen te bezoeken om nieuwe referenties te laten ontstaan. 
Het merk onthulde in december 1968 Longines Heritage , een klassiek en elegant horloge met een vierkante kast die zijn inspiratie rechtstreeks ontleent aan een model uit 1968.
Vandaag en in de preview van de Basel Fair 2014 onthult Longines drie nieuwe chronografen die komen om de aantrekkelijke Heritage-collectie van het merk te verrijken: Longines Column-Wheel Single Push-Piece Chronograph.
Geïnspireerd door de eerste chronograaf-armbanden ontwikkeld door Longines in 1913, hebben deze referenties een 40 mm kast verkrijgbaar in staal of rosé goud en zijn voorzien van een elegante witte wijzerplaat geanimeerd met geblauwde wijzers.
Ze zijn uitgerust met het L788-kaliber, een enkelwielige chronograafwielbeweging die exclusief is ontwikkeld door ETA voor Longines, die met 28.800 trillingen per uur verslaat en een gangreserve van 54 uur levert.
Drie nieuwe getypte vintage referenties om te ontdekken!
Bekijk meer replica horloges en Rolex Day Date

2017年11月26日星期日

Smart Watch Vector Watch met een batterijduur van 30 dagen is beschikbaar voor reservering

Het Britse bedrijf Vector heeft pre-orders geopend voor de "slimme" Vector Watch, die tot 30 dagen offline kan werken. Dezelfde indicator voor Apple Watch voor vergelijking is 1-2 dagen. Er zijn 12 modificaties van draagbare polsbandjes uit de collecties Contemporary, Classic en Performance tegen een prijs variërend van 300 tot 475 euro.
autonom-3
Vector Watch is een elegante decoratie die informatie op het juiste moment en op een handige manier weergeeft. Gemaakt van roestvrij staal en beschikbaar met metalen, lederen en siliconen bandjes, het horloge is uitgerust met een ronde of rechthoekige zwart-wit display, gemaakt met behulp van Memory LCD-technologie, en een klassiek ontwerp. De ronde versie heeft een wijzerplaat van 44 mm, rechthoekig - 40,5 mm. Beide modellen hebben een waterdichte behuizing bij het duiken tot een diepte van 50 meter.
autonom-5
Vector Watch ontving een volledig digitaal monochroom display dat voortdurend de tijd weergeeft. Door geheugen in elke pixel te integreren, slaagde de fabrikant erin om een ​​hoge winstgevendheid te bereiken. Andere technieken worden ook gebruikt om het energieverbruik tot een minimum te beperken. Dus besloot de ontwikkelaar zich te beperken tot de basisfunctionaliteit, weigerde om touch controls te gebruiken.
autonom-7
autonom-6
autonom-2
autonom-1
Het bedrijf heeft voor het apparaat een eigen platform ontwikkeld, waardoor de klok meldingen kan weergeven, herinneren aan aankomende vergaderingen, de RSS-nieuwsfeed kunnen uitzenden, fitnessindicatoren kunnen verzamelen. Vector Watch kan ook de kwaliteit van de slaapdrager analyseren. Het configureren van de gadget is een speciale mobiele applicatie.
autonom-4
Een ander verschil met Apple Watch - ondersteuning voor apparaten op alle populaire besturingssystemen, waaronder iOS, Android en Windows Phone. Het begin van Vector Watch-benodigdheden is gepland voor het einde van het jaar. U kunt een voorlopige bestelling voor de noviteit achterlaten op de officiële website van het bedrijf.
Bekijk meer fake watches en Rolex Daytona

2017年9月11日星期一

IWC Portofino Midsize Collection

Bij de opening van de tentoonstelling Watches & Wonders in Hong Kong merk IWC gepresenteerd vier nieuwe modellen van horloges uit de Portofino collectie, een miniatuur die perfect gecompenseerd door de spectaculaire detail en variatie. Een nieuwe verzameling Portofino middelgrote Braz drie modellen met body diameter van 37 mm. Samen vertegenwoordigen zij 17 nieuwe toevoegingen aan de familie van Portofino. 
IWC Portofino Midsize Collection
Nieuwe Portofino Midsize collectie omvat modellen Automatische Moon Phase, Automatische Day & Night and simple Automatische. Samen toegevoegd ze 17 nieuwe familie voor verwijzingen Portofino, en elk diamanten ingelegde op de ring en / of wijzerplaten. Men moet niet denken dat deze modellen zijn uitsluitend vrouwelijk. Beschikbare kleuren van de wijzerplaat en de zaak materialen, die geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen zijn. IWC voelt dat diamanten zijn nu in de trend, en dus hun nieuwe creaties zijn een breed scala aan opties.
IWC Portofino Midsize Collection-1
Horloges Portofino Midsize Automatische Moon Phase hebben een klassieke set van complicaties, die voor het eerst verschenen in de originele horloges Portofino in 1984. Een cirkelvormig gat bij het merk 00:00 laat de sterrenhemel met uitzicht op de maan zelf. Moon Phase model kan worden gemaakt van wit goud, rood goud en zelfs roestvrij staal. Lead versie maakt indruk met 174 stenen en gelakte wijzerplaat. In andere variaties van opmerkelijke stenen op de ring en als indexen. Heart Moon Phase - is een automatische kaliber 35800.
IWC Portofino Midsize Collection-2
Het volgende model - de Portofino Midsize de automatische Day & Night met 24-uurs aanduiding dag / nacht indicator en de tweede tijdzone. Day & Night horloge wordt geleverd in twee versies: met een stalen romp en rood goud. Elke diamanten ingelegde 66 in de rand, en 12 op de wijzerplaat als parel uur markers. 24 urenweergave is bevestigd in een ring binnen het pijltje draaiknop in stappen van 1 uur ingesteld.

Bekijk meer horloges rolex en Rolex Cellini

2017年7月30日星期日

FIYTA WGA1008.BBB Automatisch horloge


De FIYTA WGA1008.BBB komt uit hun Roadster-collectie. Dit opvallende automatische klokje heeft een sportief uitziende zwarte skeletvormige wijzerplaat, zwarte roestvrijstalen hoesje en krasvast saffierkristalglas.
Opmerking: Extra gratis bruine lederen horlogeband met elke FIYTA WGA1008.BBB horlogekoop. Dubbele .BBB in een BBR - zie voorpagina banner voor afbeelding. (Alleen beperkte voorraden)
De FIYTA WGA1008.BBB komt uit hun Roadster-collectie. Dit opvallende automatische klokje heeft een sportief uitziende zwarte skeletvormige wijzerplaat, zwarte roestvrijstalen hoesje en krasvast saffierkristalglas. Andere onderscheidende kenmerken zijn een zwarte echte leerband met stijlvolle rode stiksel en roestvrijstalen inzetstuk met veiligheidsknoppen. Een bijpassende rode tip op de secondenhandtoppen van de allure van dit avontuurlijke uurwerk. Dit horloge heeft ook een afdruk van de spaken van een legering sportwielnaaf over de transparante achterkant van de achterkant. Dit uurwerk is een must voor elke motor sportliefhebber en is zeker een aandachtgrijper bij je volgende dinerfeest of -functie.



Bekijk meer zwitsers horloge en Hublot horloges

2017年7月26日星期三

Deadman GV8292

De keuze van vandaag is een van mijn Deadman (of Dead Man) horloges (de 15e op het blog), dat is een van mijn favoriete mysteriemerken. Zoals eerder vermeld, waren ze in de late jaren 90 rond en waren er veel verschillende horloges (meer dan 30 bij mijn laatste telling), maar er wordt veel meer over hen gepubliceerd.
Dit model is de GV8292 en is een van hun schijfmodellen. Het heeft een linkerzijdig draaibaar schijfontwerp (wat betekent dat de schijven aan de linkerkant van de spindel zijn aangebracht met de uren op de buitenste schijf), die overeenkomt met de oude ontwerpen van het horloge uurwerk. Het horloge hoesje is wat er tussen de modellen verandert en dit ontwerp heeft een metalen behuizing (in zwart) steeds breder naar het midden, behalve voor een smalle band over het midden waar de tijd is. De band is in goud en heeft de Deadman Quartz-tekst naast het tijdscherm. De band is metaal, en in een bijpassende zwarte coating. De rug heeft de gebruikelijke Deadman info (modelnummer, roestvrijstalen achterkant, naam), maar heeft ook een 'Assembled in China' sticker.
Ik heb op dit moment geen vast idee, behalve dat ik weet dat het merk in de late jaren 90 actief was en dat ze een fabrikant van lage kosten waren.
Bekijk meer kopie rolex en Tag Heuer horloges

2017年5月31日星期三

Binnen Het Hof Luxe Boutique in Boca Raton


HvJ Luxe Boca Raton
In sommige opzichten is Bobby Yampolsky nooit volwassen. De onverschrokken ondernemer heeft een jeugd van sleutelen en geobsedeerd met mechanisch speelgoed in HvJ Luxe, een reeks van luxe winkels met vestigingen in veel van de rijke enclaves Florida's gedraaid. Gezien deze, is het geen verrassing dat het Hof Luxe in Boca Raton voelt als een gigantische speelgoed doos. De winkel heeft een vloeroppervlak gewijd aan alles van luxe horloges en sieraden, om vintage speelautomaten en ultra-zeldzame exotische auto's. De winkel staat voor alles wat Yampolsky ooit heeft gedroomd van het bezitten. We kregen de kans om te gaan zitten met Yampolsky om te praten over zijn favoriete horlogemerken, de gevarieerde set van goederen in zijn winkels, en waarom het harde werk en toewijding loont uiteindelijk off zeer goed.
Dus HvJ Luxe in Boca Raton is niet uw typische horloge winkel ...Ja, we wilden een geheel unieke shopping ervaring te creëren. Een one-stop luxe stop als u wilt, waar u iets van een super-zeldzame uurwerk kan vinden, om een zeer speciale sieraad, helemaal door naar een handvest voor een privé-vlucht, of exotische auto.
En er is een Ferrari in het midden van de winkel? Er is altijd een super zeldzame exotische te zien die door onze luxe auto's partner, Ft. Lauderdale Collection. We hebben ook een auto expert op het personeel full-time, dus of iemand wil om een collectie samen te stellen, te verkopen een verzameling, of gewoon te bespreken auto's in het algemeen; we hebben altijd zo goed dat service beschikbaar. We doen veel bijeenkomsten collector's en auto-shows in onze locatie ook. De winkel is een evenementenlocatie net zo veel als het is een winkel voor sieraden, horloges, auto's en andere luxe goederen. Het belangrijkste kenmerk van onze winkel is de VIP-ruimte in onze kluis, waar elk item is er van $ 1 miljoen en hoger.
HvJ Luxe Boca Raton Boutique Ferrari
HvJ Luxe Boca Raton
Waar komt je passie voor horloges vandaan? Ik ben gecharmeerd door mechanische dingen, en dat zich uitstrekt tot de horloge-industrie. Mechanics is waar het allemaal begon. Als ik iets mechanisch uit het begin van de eeuw, of het nu een gokautomaat, of een paardenraces machine of een vintage muziek doos zien, het boeit me.
Waarom was het belangrijk om een winkel in Boca Raton openen? Boca Raton is mijn woonplaats. Deze winkel heeft een droom van mij geweest voor vele jaren. Ik heb altijd alles wilde ik hield onder één dak hebben, alle dingen die ik gedroomd over het bezit van toen ik een kind was. Ik ben dankbaar dat ik eindelijk die dingen kunnen veroorloven door het harde werk en toewijding. Nu ik deze dingen, ik wil in staat zijn om te laten zien en ruil ze op een dagelijkse basis. 
Bovet Chronograph Saguaro
rolex imitatie en Cartier horloges

2017年4月24日星期一

Omega's Olympische London 2012-collectie



De Olympische Spelen zullen terug in Londen komen zomer 2012 en Omega zal de wedstrijden voor het 25e jaar timeren. Omega's 80ste jaar als de officiële Timekeeper van de Olympische Spelen te herdenken, lanceerde Omega een Olympische Collectie Londen 2012.

Drie versies van de Olympische London 2012 Seamaster co-axiale chronometer horloges zijn beschikbaar.

De meest sportieve uitstraling van de drie is een Seamaster chronograaf uurwerk met een stalen behuizing en armband rond een blauwe wijzerplaat, geprijsd op $ 7.600. Het Olympische Logo is in staal op de behuizing teruggebracht.

De tweede chronograaf uurwerk is meer klassiek in ontwerp. Een rode gouden hoesje en blauwe wijzerplaat en riem - momenteel de meest trendy kleurencombinatie. Deze Seamaster heeft een transparante case-back die zijn beweging onthult.


Het derde horloge is een OMEGA Seamaster 1948 Co-Axial "London 2012" in staal met een stevig geelgouden behuizing terug in het logo van de Olympische Spelen van Londen 2012. Dit horloge is geprijsd op $ 6,800. Dit horloge is beperkt tot 1948 stuks, hetgeen het laatste jaar de Olympische Spelen waren in Londen en het jaar dat de Omega Seamaster werd gelanceerd. Het horloge wordt aangedreven door een zeer efficiënte Automatic Caliber 2202, die een co-axiale Escapement heeft voor optimale precisie en duurzaamheid. Een zilveren wijzerplaat met een uur minuut en een kleine seconden sub-dial om 6 uur is het meest formele horloge van de drie. Een zwarte leren riem is verzegeld met een bijpassend gepolijst stalen gesp. De Omega Seamaster 1948 is waterbestendig tot 120 meter en kan een 48-uurs stroomreserve.





In het hart van de eerste twee horloges is een Omega 3313 zelfbewegende chronograafbeweging met een zeer efficiënt kolomwielmechanisme en Co-axiale Escapement die maximale precisie garandeert. De horloges hebben een vrijgekomen balans en tonen een datum-, uur-, minuut- en continue kleine secondenhand. Een centrale chronograaf zorgt voor betrouwbare timing van de wedstrijden.

Beide Chronograph horloges zijn uitgerust met een kroon die in de buis van de behuizing schroeft en sluit. Deze functie maximaliseert de waterweerstand van het horloge tot 500 meter.



Omega heeft gekozen voor het gebruik van een externe bron om maximale prestaties, efficiëntie, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te waarborgen, zelfs in ongunstige omstandigheden door de door de Contrôle Officiele Suisse des Chronomètres of het officiële Zwitserse Chronometer Testing Institute getestte beweging te testen. (COSC). De beweging ondergaat een batterij van strenge tests om de status van de chronometer te bereiken. Na Rolex is Omega één van de bedrijven die de grootste hoeveelheden bewegingen voorleggen die door de COSC moeten worden getest. Als een toegevoegde voorzorgsmaatregel van authenticiteit wordt een serienummer, die officieel de beweging als een chronometer certificeert, in de beweging gegraveerd.Bekijk meer replica horloges en Rolex Day Date

2017年4月11日星期二

Around the Web: 4 verhalen die je moet lezen van deze week

Meer dan bij Hodinkee.com, is er een nieuwe wending in het lopende debat over de vraag of Sir Edmond Hillary eigenlijk droeg een Rolex Oyster Perpetual op zijn succesvolle 1953 klim naar de top van de Mount Everest. Het kan allemaal neerkomen op de definitie van wat “droeg” betekent. De Beyer Kijk en Klokkenmuseum in Zürich zegt dat het de werkelijke horloge Hillary bij zich droeg up Everest (zie hieronder). Maar een Hodinkee lezer beweert dat Sir Edmond een eigenlijk droeg Smiths horloge op de berg, die is nu te bezichtigen in de Company Museum Clockmaker's in Londen .
Sir Edmond Hillary Rolex Explorer
Foto door Stephen J. Pulverint
Voor de goede orde, hier is een vintage advertentie voor Smiths uit de jaren 1950. Het lijkt erop dat zowel Smiths en Rolex waren sponsors van de klim. Misschien was op de pols en de andere in de zak Mr. Hillary's? We moeten wat meer te doen onderzoeken, maar dit mysterie kan nooit worden opgelost. U kunt het artikel bekijken en deelnemen aan het debat door hier te klikken.
Smiths Kijk Everest Advertentie
vanaf www.smithswatches.com

2. “Nieuwsgierigheid” van Kolkoz, een belangrijke nieuwe kunstinstallatie door AP en Galerie Perrotin gepresenteerd voor Art Basel in Miami Beach
Art Basel Miami is één van 's werelds meest vooraanstaande bijeenkomsten van kunstenaars en kunstliefhebbers. Dit jaar is het evenement vond plaats van 3 december tot en met 8. En terwijl op het onderwerp van Art Basel, we toevallig een prachtige post op de vangst van Audemars Piguet Facebook-pagina dat maakte ons gaan, “What the ...?”
Bekijk meer horloges en Rolex Air King

2017年1月18日星期三

Vintage Panerai Rolex Radiomir & Marina Militare vintage Rolex Panerai Radiomir

Lot 32 is echt een naakt Panerai Rolex Radiomir 'type C' in de jaren veertig gepresenteerde binnen een sensationele conditie. Het is in wezen precies hetzelfde horloge in vergelijking met de eerste die hier gepresenteerd: dezelfde naakt wijzerplaat met een sandwich constructie, de 3-6-9-12 indexen en ook de geblauwde lichtgevende wijzers. Uitstekende Radiomir zijn geproduceerd in verschillende series, van G. 


De A- en B-serie bent niet ingelogd Rolex maar gewoon 'Oyster horloge co', zoals het type C en D weer worden ondertekend 'Rolex SA' rond de binnenkant van de behuizing. Beide types zijn serienummer op het referentienummer gegraveerd, tijdens het A / B-serie, het tegendeel. In de A / B / C / D types, de Rolex beweging - Calibre 618 Cortébert - zijn gesigneerd 'Rolex 17 Rubis' rond de centrale brug en 'Fab Suisse' rond het vat brug. De meest recente E / F / G-serie hebben alleen '17 rubis Great Suisse 'rond de centrale bruggen en' Rolex 'wordt toegevoegd alleen rond de niet-militaire modellen.


Deze vintage Radiomir is binnen een grote staat - na te denken over de datum ontwikkeling en ook de mogelijke militair gebruik. Het is volledig origineel, behalve de kronkelende slang en ook de kroon (non-geschroefd één). Het is hier en geloofde bij 80.000 € - 120.000 €.


Hier is een fascinerend stuk (lot 43), die een aantal langdurige besprekingen geproduceerd wanneer we publiceerde het op de Intasgram rekening een paar dagen geleden (overgenomen door Panerai Centraal-account, waar men een paar van deze besprekingen kunnen zien). Sommige Paneristi en horloge fanatici waren twijfelachtig over de authenticiteit van het horloge, met name als gevolg van een 'Marina Militare' draaiknop op de ref. 3646. 


De meeste van de horloges die deze inscriptie onder zijn Panerai Luminor Ref. 6152 modellen, zoals degene die we u laten zien in ons vorige artikel. Sommigen dachten dat het was een authentieke horloge echter met een alternatieve wijzerplaat geweest. Wat we moeten weten en wat we zijn er zeker over: deze Radiomir is duidelijk authentiek op 99% - nog steeds vraag naar hun wijzerplaat zijn - als het aankomt met de eerste 'Brevet Suisse' kroon, de 'Rolex 17 Rubis' en ' Fab Suisse 'gravures rond de beweging en ook de' Rolex SA 'inscriptie rond de zaak terug. Het is een jaren veertig C-serie. De handen worden ook overeenkomen het serienummer en ook de productiedatum.




Wat we moeten ook weten is het feit dat sommige van de Ref. 3646 was voorzien van uw wijzerplaten. Het is zeer zeldzaam, maar vindt u een aantal bestaande vinden. We hebben niet de bevoegdheid hier om een ​​dergelijke horloges te evalueren en dat is waarom we blijven met het oordeel van de deskundige dat het geverifieerd als een echte Panerai met originele wijzerplaat. Vanwege deze en omdat de zeldzaamheid van deze een horloge, het is geloofd 80.000 € - 120.000 €.
Bekijk meer replica horloges en Rolex Day Date

replica rolex

replica rolex
replica rolex