replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年4月11日星期二

Around the Web: 4 verhalen die je moet lezen van deze week

Meer dan bij Hodinkee.com, is er een nieuwe wending in het lopende debat over de vraag of Sir Edmond Hillary eigenlijk droeg een Rolex Oyster Perpetual op zijn succesvolle 1953 klim naar de top van de Mount Everest. Het kan allemaal neerkomen op de definitie van wat “droeg” betekent. De Beyer Kijk en Klokkenmuseum in Zürich zegt dat het de werkelijke horloge Hillary bij zich droeg up Everest (zie hieronder). Maar een Hodinkee lezer beweert dat Sir Edmond een eigenlijk droeg Smiths horloge op de berg, die is nu te bezichtigen in de Company Museum Clockmaker's in Londen .
Sir Edmond Hillary Rolex Explorer
Foto door Stephen J. Pulverint
Voor de goede orde, hier is een vintage advertentie voor Smiths uit de jaren 1950. Het lijkt erop dat zowel Smiths en Rolex waren sponsors van de klim. Misschien was op de pols en de andere in de zak Mr. Hillary's? We moeten wat meer te doen onderzoeken, maar dit mysterie kan nooit worden opgelost. U kunt het artikel bekijken en deelnemen aan het debat door hier te klikken.
Smiths Kijk Everest Advertentie
vanaf www.smithswatches.com

2. “Nieuwsgierigheid” van Kolkoz, een belangrijke nieuwe kunstinstallatie door AP en Galerie Perrotin gepresenteerd voor Art Basel in Miami Beach
Art Basel Miami is één van 's werelds meest vooraanstaande bijeenkomsten van kunstenaars en kunstliefhebbers. Dit jaar is het evenement vond plaats van 3 december tot en met 8. En terwijl op het onderwerp van Art Basel, we toevallig een prachtige post op de vangst van Audemars Piguet Facebook-pagina dat maakte ons gaan, “What the ...?”
Bekijk meer horloges en Rolex Air King

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex