replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年4月24日星期一

Omega's Olympische London 2012-collectie



De Olympische Spelen zullen terug in Londen komen zomer 2012 en Omega zal de wedstrijden voor het 25e jaar timeren. Omega's 80ste jaar als de officiële Timekeeper van de Olympische Spelen te herdenken, lanceerde Omega een Olympische Collectie Londen 2012.

Drie versies van de Olympische London 2012 Seamaster co-axiale chronometer horloges zijn beschikbaar.

De meest sportieve uitstraling van de drie is een Seamaster chronograaf uurwerk met een stalen behuizing en armband rond een blauwe wijzerplaat, geprijsd op $ 7.600. Het Olympische Logo is in staal op de behuizing teruggebracht.

De tweede chronograaf uurwerk is meer klassiek in ontwerp. Een rode gouden hoesje en blauwe wijzerplaat en riem - momenteel de meest trendy kleurencombinatie. Deze Seamaster heeft een transparante case-back die zijn beweging onthult.


Het derde horloge is een OMEGA Seamaster 1948 Co-Axial "London 2012" in staal met een stevig geelgouden behuizing terug in het logo van de Olympische Spelen van Londen 2012. Dit horloge is geprijsd op $ 6,800. Dit horloge is beperkt tot 1948 stuks, hetgeen het laatste jaar de Olympische Spelen waren in Londen en het jaar dat de Omega Seamaster werd gelanceerd. Het horloge wordt aangedreven door een zeer efficiënte Automatic Caliber 2202, die een co-axiale Escapement heeft voor optimale precisie en duurzaamheid. Een zilveren wijzerplaat met een uur minuut en een kleine seconden sub-dial om 6 uur is het meest formele horloge van de drie. Een zwarte leren riem is verzegeld met een bijpassend gepolijst stalen gesp. De Omega Seamaster 1948 is waterbestendig tot 120 meter en kan een 48-uurs stroomreserve.





In het hart van de eerste twee horloges is een Omega 3313 zelfbewegende chronograafbeweging met een zeer efficiënt kolomwielmechanisme en Co-axiale Escapement die maximale precisie garandeert. De horloges hebben een vrijgekomen balans en tonen een datum-, uur-, minuut- en continue kleine secondenhand. Een centrale chronograaf zorgt voor betrouwbare timing van de wedstrijden.

Beide Chronograph horloges zijn uitgerust met een kroon die in de buis van de behuizing schroeft en sluit. Deze functie maximaliseert de waterweerstand van het horloge tot 500 meter.



Omega heeft gekozen voor het gebruik van een externe bron om maximale prestaties, efficiëntie, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te waarborgen, zelfs in ongunstige omstandigheden door de door de Contrôle Officiele Suisse des Chronomètres of het officiële Zwitserse Chronometer Testing Institute getestte beweging te testen. (COSC). De beweging ondergaat een batterij van strenge tests om de status van de chronometer te bereiken. Na Rolex is Omega één van de bedrijven die de grootste hoeveelheden bewegingen voorleggen die door de COSC moeten worden getest. Als een toegevoegde voorzorgsmaatregel van authenticiteit wordt een serienummer, die officieel de beweging als een chronometer certificeert, in de beweging gegraveerd.Bekijk meer replica horloges en Rolex Day Date

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex