Verpakking en eerste indruk

Het Sirène-model van André Belfort in goud / zwart kwam in een zeer degelijk pakket, een doos met een dikke voering. De echte Sirène bevindt zich in een uiterst verfijnde zaak (geschenk) in het zwart. 
In aanvulling op het horloge, in het geval er een garantie in kunststof van grote waarde is en instructies voor gebruik omvangrijk maar gemakkelijk te begrijpen zijn. Het volledige pakket geeft een indruk van verfijning op het hoogste niveau en laat geen twijfel bestaan ​​over de kwaliteit van de Sirène door André Belfort.

Kwaliteit en vakmanschap

De Sirène beschikt over het automatische mechanisme van uitstekende kwaliteit André Belfort Kaliber ETK 6702. Het horloge fascineert met zijn hoogwaardige keramische kast met roestvrijstalen bodem. De armband is ook gemaakt van massief keramiek. Krasbestendig saffierglas maakt het horloge af. Zo is in de Sirène van André Belfort 
de algemene indruk opvallend.

Functionaliteit en geschiktheid voor het dagelijks leven

In onze tests overtuigde de Sirène van André Belfort volledig. Dankzij het krasbestendige saffierglas en de stevige behuizing van keramiek en roestvrij staal waren onze sportieve en dagelijkse tests geen probleem voor de verfijnde Sirène.

conclusie

We waren erg onder de indruk van de testresultaten van het Sirène-model van André Belfort. Zo onder de indruk dat we iedereen dit juweeltje van harte moeten aanbevelen. Chique en verfijnd, maar ook robuust en geschikt voor het dagelijks leven. De Sirène van André Belfort is een prachtig horloge.
Zoom_AB_7110_weiss