replica horloge

replica horloge
replica horloge

2013年5月27日星期一

Horloges Van 2075

Ik ben al op zoek naar opvallende en nieuwe zoek herenhorloges onlangs en was verbijsterd door een bepaald model van de Welder horloge bedrijf. Welder's design filosofie is doordrenkt van een ingebeelde toekomst. Zij spreken van ruimte en tijd reizen en het specifieke jaar 2075. Het bedrijf verklaarde missie als volgt: "De meeste horlogemerken projecteren hun verleden in het heden. Lasser is het tegenovergestelde. Het doel is om de toekomst te projecteren in het heden. "De naam Welder zelf is over oa het lassen van mensen om machines en het lassen van het verleden naar de toekomst. Als gevolg van al deze filosofie van het bedrijf is het maken van een aantal zeer interessante ontwerpen.
Het afgebeelde model heeft bijvoorbeeld een zeer niet-traditionele vierkante vorm. Er zijn nogal wat rechthoekige horloges en heel wat meer ronde degenen maar het plein is een zeldzame ontwerpkeuze en een die blijkbaar kunnen we verwachten meer van als we mars zien richting 2075.
Het horloge en vele andere horloges van Welder, echt niet uitziet alsof het van een andere tijd. Het is zwarte kleur is ook een reflectie op die ontwerp ideaal. Als je op zoek naar een horloge te kopen voor iemand geobsedeerd met de toekomst, heb je je match gevonden.see more horloges Bvlgari and horloges rolex Daytona

replica rolex

replica rolex
replica rolex